Vásárol?

Ingatlant vásárolna? Nálunk meg fogja találni az elképzeléseinek megfelelőt!

Vásárol?

Ez bátor és hangzatos kijelentés, de mi van e mögött? Például a tény, hogy vásárló ügyfeleink számára szolgáltatásaink ingyenesek! Annyit kérünk csupán, hogy Megtekintési Tanúsítványunkon leigazolja, hogy tőlünk kapta az adott ingatlan címét, elérhetőségét, hogy mi segítettük a közvetítésben. Ez önnek semmibe sem kerül, ugyanakkor megnyílik ön előtt széles ingatlan adatbázisunk. Vannak cégek, akik országos adatbázisukra hivatkoznak, mint előny. Gondoljon csak bele, ha ön például Székesfehérváron illetve vonzáskörzetében, vagy Fejér Megyében akar vásárolni, mire megy egy Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei ingatlannal? Bizony nem sokra. Mi hangzatos, de valójában használhatatlan adatbázis számok helyett igazi megoldásokat, valódi, leellenőrzött ajánlatokat kínálunk. Családis vállalkozásunk üzleti tőkéje három pilléren nyugszik. A helyi viszonyok részletes ismerete, mögöttünk álló évek gyakorlati tapasztalata, s a tény, hogy a köztudottan nehéz piaci viszonyok között is fejlődni tudtunk. Meggyőződésünk, hogy e szép eredményünk titka ügyfeleink elégedettsége. S egy ügyfél akkor elégedett, ha elképzeléseinek megfelelő ingatlanhoz tudtuk juttatni, a megfelelő feltételekkel és reális áron.

Ez a mi feladatunk és ez által célunk is. Ezt támogatja többek között webes oldalunk professzionális ingatlan keresője, ahol a számos és releváns ajánlat közül bizonyára megtalálja azt, ami elképzeléseinek megfelel, vagy legközelebb áll ahhoz. Adatbázisunkat rendszeresen – napi szinten – frissítjük, karbantartjuk, így garantálva a valós időben történő online keresést. Igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni az egyes ingatlanokról, hogy ön minél pontosabb képet kapjon, és később ne érezze csalódottnak, becsapottnak magát azért, mert lényeges adatok, körülmények nem szerepeltek a hirdetésben. Akik kevésbé értenek az internet használatához, vagy egyszerűen még nincs pontos elképzelésük a keresett ingatlanról, nos, nekik személyesen segítünk. Kiválóan kommunikáló, a leendő vásárlók igényeinek felmérésében járatos kollégáink meghallgatják akár kiforratlan elképzeléseit, felteszik a megfelelő kérdéseket, s ez alapján fogják a legmegfelelőbb ingatlanokat felajánlani szemrevételezésre.

Ha a sok ajánlat között bizonytalan – természetesen – megnézhet személyesen annyit, amennyit szeretne. De ha bízik bennünk, mi a rendelkezésre álló lehetőségek közül azokat fogjuk megtekintésre beajánlani, amikről tapasztalataink alapján tudjuk, hogy sikerre számíthatnak egy-egy konkrét ügyfélnél. Ezzel időt és energiát, vagyis fáradtságot és pénzt spórolunk önnek.

Az ingatlanok bemutatásával, az ön által való megtekintésével nem zárul le részünkről a tanácsadás folyamata. Igény esetén a szerződés megkötésig segítjük ügyfeleinket, ami nem csupán kényelmes, noha ez sem utolsó szempont, de biztonságos megoldás is, figyelembe véve a jog útvesztőit. Vagy ott van például a földhivatali ügyintézés, melynek terhétől szívesen szabadulnak az emberek. E téren is rutinos kollégáink akár ezt is kivitelezik ön helyett.

A lényeg, hogy az irodánkba való személyes vagy akár online "bekopogtatástól" kezdve, a sikeresen kiválasztott ingatlanra való leszerződésen keresztül, akár annak kulcsátadásig bizton számíthat ránk.

Az ingatlanvásárlás komoly és bonyolult befektetés, ezért ne bízza a sorsra a sikert. Bízza profikra, vagyis ránk.


Mottónk, hogy akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is elégedett!


Amennyiben további információra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot valamelyik kollégánkkal és minden kérdésére válaszolni fogunk!