Rólunk

Cégünkről

Ingatlanplusz

Miről szól ez a vállalkozás? Az Otthonról. Az Ön otthonáról.

A céges oldalak ezen részét gyakran átugorják a szolgáltatót kereső, reménybéli ügyfelek. Az ok egyszerű és prózai. A Magunkról rovat - jellemzően - elég száraz, sablonos, tényleges és hasznos információkat nem, csak általánosságokat, más oldalakról lelopott frázisokat, közhelyek gyűjteményét tartalmazza. Miért is rabolná ezzel bárki a saját idejét. Nos, mi kicsit rendhagyóan közelítjük meg a kérdést, ezért kérjük, nálunk tegyen kivételt és olvassa el bemutatkozásunkat.

Miről szól ez a vállalkozás? Az Otthonról. Az Ön otthonáról.


Mi az otthon?


Tető a fejünk felett? Hely a tárgyainknak? Élettér családunknak? Egy négydimenziós tér emlékeinknek, jelenüknek, jövőknek? Egy virág a kisszoba ablakában? Egy kényelmes fotel a nappali sarkában? Egy illat a konyhában? Egy íz a szánkban? Egy mosoly a gyermekágy felett? Egy csók az előszobában?


Igen, mindez együtt az Otthon! A konkrét falaktól kezdve, a lelki biztonságig. Mi ezt, az Otthont kínáljuk önnek, lakás, ház eladás és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szürke és nem szeretem tényei helyett. Kérdezheti ön, mi a különbség, hisz látszólag ugyan arról a dologról szól mindkét út. De valójában nem.


Mi a szokásos szolgáltatásokon kívül egy nem megfizethető pluszt is adunk munkánkba. A szenvedélyt, hogy a legjobbak legyünk. A minőség életfilozófiánk. Így éljük magánéletünket, erre neveljük gyermekeinket, és ezt szeretnék magunk körül látni. Ezért ezt sugározzuk kifelé, hogy magunkkal húzzuk környezetünket. Nagy szavak? Akkor lennének csak nagy szavak, ha ez csupán marketing porhintés lenne. De mi nem a reklámból élünk, hanem a munkánkból. Tartós megélhetést, csak a jól végzett munka biztosít. A mi megélhetésünk, az önök ítéletén, elégedettségén alapszik. Ezzel tisztában vagyunk, és e szerint cselekszünk. Ismerjük annyira világunkat, hogy bátran tegyünk egy esetleg elsőre meghökkentő és ilyen rovatban felettébb szokatlan kijelentést. Talán - ezt nem tudhatjuk - még nem mi vagyunk a legjobbak. De ettől lényegesebb, hogy azzá szeretnénk válni. E törekvésünk az erkölcsi és motiváló tőkénk, ami a legfontosabb. Hisz tudjuk, noha ösztönösen erre törekszünk, nem elsőként célba érni a fontos, hanem az út, amit odáig megteszünk. Mert mi magunk vagyunk az út.


Legyen Ön is igényes, és válassza a valódi értékeket! Tapasztalja meg milyen, ha a dolgok másként, jobban történnek, mint ahogy megszoktuk, ahogy megszoktatták velünk.


Bizalom, minőség, garancia. Éljen Ön is e fogalmak jegyében! Ne elégedjen meg kevesebbel!


Vállalkozásunk célja egy olyan ingatlaniroda létrehozása, amely az ingatlanpiacon teljes körű, professzionális szolgáltatást nyújtva ügyfeleink minden igényét kielégíti.


Működési területünk magába foglalja az ingatlanok közvetítését, kivitelezését, felújítását, legyen az új építésű, használt vagy panellakás, nyaraló, garázs, építési telek, zártkert vagy kereskedelmi ingatlan. Ügyfeleink részére jogi szaktanácsadást, adás-vétel teljes körű lebonyolítását, hitelügyintézését vállaljuk. Fontos számunkra a gyors és korrekt magas színvonalú munka, az állandó kapcsolattartás és a rendszeres tájékoztatás. Természetesen, ügyfeleinkről minden birtokunkba jutott információt a legnagyobb diszkrécióval kezelünk.


Honlapunkat naponta frissítjük új ingatlanokkal. A nap bármely időpontjában állunk ügyfeleink rendelkezésére, akár hétvégén is! A jövőben szívesen látjuk Önt, keresse fel irodánkat személyesen vagy telefonon, ahol több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink minden igényére megoldást találnak Fejér megye és az ország bármely pontján.Amennyiben további információra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot valamelyik kollégánkkal és minden kérdésére válaszolni fogunk!