Kiad?

Kiadná ingatlanát?

Kiad?

Kiadná ingatlanát, de:

  • nem tudja, hol lehet a legjobban meghirdetni?
  • nincs ideje telefonokat fogadni?
  • nem szeretne egyeztetésekkel bajlódni?
  • nem akar esetlegesen kellemetlen jelentkezőkkel tárgyalni?
  • aggódik, hogy rendesen fizetni fog-e a bérlő?
  • ideges, hogy jó kezekbe kerül-e a bérlemény?

Forduljon hozzánk!

Mi elsőként azt vizsgáljuk meg, hogy albérletet kereső ügyfeleink között találunk-e önnek megfelelő jelentkezőt.

Ha nem lenne ilyen, akkor ingatlanát feltesszük professzionális weboldalunkra, illetve különféle kommunikációs és marketing csatornákon terjesztjük, akár meg is hirdetjük.

Tapasztalatainkra támaszkodva, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy fizetőképes és kulturált bérlőt ajánljunk Önnek.

Szeretné, ha ingatlana professzionálisan jelenne meg weboldalunkon? Úgy gondolja, hogy nem tud olyan fotót készíteni, ami ingatlana előnyös tulajdonságait hangsúlyozza? Nem probléma!

Szakmailag képzett és gyakorlott, minden ingatlanban a legjobbat meglátni képes kollégánk, az önnel egyeztetett időpontban a helyszínre megy, és néhány perc alatt rögzíti azokat a képeket, melyek igazán kedvet ébreszthetnek a leendő vásárlókban. Nem elég, ha a valóságban szép fekvésű a telek, jó állapotú a ház vagy igényes a lakás! Gondolja csak meg, egy jól sikerült fotó olyan lehet, mint az első csók, soha nem feledjük. Az ön ingatlanáról is döntő lehet az első benyomás.

E mellett az összes szükséges és releváns adatot felvesszük és megjelenítjük - áttekinthetően rendszerezve - érdeklődő, bérelni szándékozó ügyfeleink nagy megelégedésére. Aki bérel, sok mindenre kíváncsi, s mi nem vagyunk restek ezeket az információkat szisztematikusan beszerezni Öntől, hogy megkönnyítsük a kiadást. Tudjuk, hogy mi érdekli az embereket, ezért nem fárasztjuk az ingatlan kiadóját felesleges kérdésekkel.


Amennyiben további információra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot valamelyik kollégánkkal és minden kérdésére válaszolni fogunk!